Alles over wijn

Ik zal toegeven dat ik ben nogal kieskeurig. Ik eet alleen bepaalde soorten voedsel, zelden inname gerechten recht met woorden die ik niet kan uitspreken of dat bestaat uit dieren die ik denk zijn schattig. En, zal ik slechts bepaalde types van mensen, mezelf te beperken tot degenen die goed uitziende, charmant, succesvol, of, op zijn minst, de ademhaling. Maar, mijn pickiness niet stoppen. Overstijgen vele categorieën, ben ik geneigd om kieskeurig te zijn als het gaat om alles, van wat voor soort kleren die ik draag naar wat voor soort zeep die ik gebruik. Maar, vreemd genoeg, als het gaat om wijn, mijn pickiness zakt: Ik heb nog nooit een soort wijn die ik niet leuk of niet zou drinken gehaald.

Ondanks mijn bereidheid om een liefdevolle relatie met elk type wijn dat sijpelt in mijn leven te vormen, kan je niet zo veel als een drank flooze als mezelf zijn: sommigen van jullie misschien bepaalde soorten verkiezen boven anderen. Vanwege dit, is het belangrijk om de verschillende soorten wijn die er bestaan ​​te begrijpen: hoe meer bewust je bent van alle rassen, het meer waarschijnlijk dat je een wijn die u echt leuk vindt. www.rouge-blanc.nl

Vermelding elke vintage en smaak en met vermelding van elke druif onder de zon – maar ik kan niet alle soorten wijn te bespreken. Daarbij zou het een eeuwigheid duren en tegen de tijd dat ik klaar was, ik zelf zou beginnen te gisten. Maar, kan ik een overzicht om u te helpen, de trouwe drinker bieden, iets om je dorst, een soort wijn die u zult willen uitnodigen om uw glas te vullen tijdens het diner te lessen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: